Effectief trainen doe je met de bootcamps van Buiten gewoon fit!

Buiten Gewoon FitBootcampen is een effectieve manier van trainen. Bij de bootcamp ben je nooit alleen. Bij de bootcamp van Buiten gewoon fit wordt je begeleid door betrokken trainers en hoef je natuurlijk nooit je training zelf te verzinnen. Bij ons kun je overal voor trainen. Of je nou wilt werken aan je conditie, kracht, uithoudingsvermogen of balans. Tijdens onze bootcamp komt alles aan bod!

Speciale bootcamp van Buiten gewoon fit

Naast onze normale bootcamp (drie verschillende niveaus) hebben wij ook een aantal speciale bootcamps. Zo kun je bij Buiten gewoon fit meedoen aan een yoga bootcamp, power bootcamp of survival bootcamp.

  • Survival bootcamp: Bij de survival bootcamp kun je bijvoorbeeld trainen voor een mud run of survivalrun. Een survivalrun is een run waarbij hardlopen wordt gecombineerd met het overwinnen van hindernissen.
  • Yoga bootcamp: Wil je een yogatraining doen met iets meer pit, of een bootcamp dat meer zen is? Deze Yogabootcamp is een combincatie van beide. Het eerste deel van de training wordt er gebootcampt. Bij het tweede en derde deel wordt er aan yoga gedaan. Bij deze training werk je onder andere aan lenigheid en balans.
  • Power bootcamp: Bij deze bootcamp werkt je veel aan kracht en uithoudingsvermogen. Deze trainingen worden gegeven in de Bootcampbox.

Een gratis proefles

Ben je benieuwd of de bootcamp van Buiten gewoon fit iets voor jou is? Schrijf je in voor een gratis proefles! Wij hopen jou te kunnen helpen met het bereiken van je fitnessdoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *