Met de producten van Low Carb Club voelt een dieet niet als dieet

Wanneer je wel eens een dieet hebt gevolgd, kun je je het moment misschien nog wel herinneren. Het moment waarop je besloot dat er toch wel eens wat af mocht. Vol enthousiasme duik je in je nieuwe dieet. Aan het begin gaat het lekker. De kilo’s gaan er snel af en je voelt je een stuk beter. Na een tijdje ziet alleen die chocoladereep er alleen wel erg verleidelijk uit. Je begint de pasta te missen, en herinneringen over heerlijk uit eten gaan komen vaker terug. Langzaam verval je terug in je oude patroon. Dankzij de producten van Low Carb Club zul je dit niet herkennen in jouw volgende dieet.

Het koolhydraatarme dieet

Veel mensen weten het niet, maar het zijn vooral de koolhydraten die ervoor zorgen dat je dikker wordt. Door minder te eten, krijg je natuurlijk ook minder koolhydraten binnen, maar je pakt de kern van het probleem er niet mee aan. Door de koolhydraatarme producten van Low Carb Club kun je wel normale hoeveelheden blijven eten, alleen krijg je veel minder koolhydraten binnen. Hierdoor val je af, zonder echt het idee te hebben op dieet te zijn. Er is zelfs een lijn van Atkins producten waaronder chocoladerepen en koekjes vallen. Je kunt dus ook tijdens dit dieet nog best wel eens een tussendoortje nemen.

banner-Callowfit

Oude patronen

Doordat je gewoon nog lekker, maar anders eet verval je dus veel minder makkelijk in oude patronen. Wanneer de chocoladereep er nu verleidelijk uitziet, kun je een koolhydraatarm alternatief van Atkins uit de kast pakken. Je vervangt dus je huidige eetpatroon met een nét zo lekker alternatief. Zo voelt het alsof je jezelf gewoon nog steeds lekker eten gunt, en is het veel minder lastig om niet in je oude gewoontes te vervallen. Door het nieuwe eetpatroon vol te houden, is ook je nieuwe gewicht een blijvend resultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *