Vlieger kopen doe je bij AWA

      Geen reacties op Vlieger kopen doe je bij AWA

Sport productenWilt u een mooie vlieger kopen? Bij AWA ben je dan aan het juiste adres! Zij verkopen in hun webshop veel diverse soorten vliegers. Hier vindt je een ruime collectie vliegers in alle soorten en maten die je maar kunt bedenken.

De vliegersport kan erg leuk zijn. Voor mijn kinderen had ik daarom via AWA een paar een-lijners gekocht. We wonen in de buurt van het strand en daar kun je heerlijk vliegeren. Deze vliegers voor mijn kinderen waren van super kwaliteit en dat ook nog eens voor een scherpe prijs! Ik merkte op het strand dat ik het zelf misschien nog wel leuker vond dan zij en daarom heb ik vorige week ook een vlieger voor mijzelf besteld. Ik heb geen ee-lijner gekocht maar een iets sportievere vlieger, de power kite. Dit is een vlieger met twee lijnen. Het is met deze vlieger ook erg leuk om trucjes te doen zoals salto’s. Natuurlijk heb ik de power kite direct na ontvangst uitgeprobeerd op het strand. Het is net zoals de vlieger van mijn kinderen, een super vlieger van super kwaliteit!

Verschillende soorten vliegers bij AWA

  • Een-lijners
  • Stunt kites
  • Trick kites
  • Power kites
  • Matras vliegers

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *