rowinpt_logo_re

Mijn Personal training bij Rowin PT

Ik vond al dat ik een tijdje te zwaar woog. Het lukte mij echter niet om zelfstandig af te vallen. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een goede personal trainer bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht kwam ik terecht op de website van Rowin PT.

Zeer veel informatie te vinden over de personal training  

De website van Rowin PT is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over de personal training en over de personal trainers van Rowin Pt. De informatie die op de website te vinden is sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek zodat ik kennis zou maken met het bedrijf en mijn personal trainer. 

Rowin

Direct begonnen met sporten 

Tijdens het kennismakingsgesprek werd alles wat het bedrijf te bieden heeft mij uitgebreid en vriendelijk uitgelegd. Na het gesprek besloot ik om direct te beginnen met sporten bij het bedrijf.