Logo pit fitness

Op zoek naar een sportschool Kaatsheuvel?

Bent u op zoek naar een sportschool Kaatsheuvel? Dan moet u zeker een contact opnemen met Personal Intensive Training. U krijgt hier te maken met personeel dat heel erg vriendelijk is, heel veel ervaring heeft en veel kennis over fitness, spieren in het menselijk lichaam, blessures, voeding en over de oefeningen.  De sportschool is erg mooi en altijd netjes schoon. Naast dat kunt u hier heel goed sporten u kunt zelf kiezen wat u wilt en u krijgt altijd hulp zodat u de oefeningen goed uitvoert en meer uit jezelf kan halen. Lijkt dit u nou ook wat? Neemt u dan contact op met dit bedrijf door naar dit bedrijf te bellen, door te mailen, door de website te bezoeken of door langs het filiaal te komen. 

personal trainer

Mijn ervaring met dit bedrijf

Mijn ervaring met dit bedrijf is heel erg goed. Ik ben voor 5 weken terug begonnen met sporten bij dit bedrijf en ben erg blij met mijn keuze. Ik ben nu al 3,8 kilo afgevallen. Van te voren had ik niet verwacht nu al 3,8 kilo afgevallen te zijn. Daarom ben ik dit bedrijf erg dankbaar voor de goede hulp en tips.